“Actieve spelers, gerealiseerde transacties, rendementen, trends…, we volgen de markt voor u op de voet.”

Transactieonderzoek: alle markttransacties in Nederland
(Kadaster; 1ste kwartaal 2020)

“Vastgoedbeleggingsexpert VANDERSTELT volgt de markt op de voet en informeert haar cliënten proactief over de belangrijkste spelers, trends, prijzen en rendementen.”

voetnoot: alle in het Kadaster gemelde transactie > 1 mln in Q4 2019 (bron: Kadaster & Researchteam VANDERSTELT. Omissies voorbehouden).

Transactieonderzoek als vertrekpunt

VANDERSTELT volgt de vastgoedmarkt en ALLE gerealiseerde transacties in Nederland dagelijks op de voet en heeft daardoor een actueel marktbeeld. Wat gebeurt er in welke regio en in welk segment van de markt? Belangrijke beleggersinformatie waar onze cliënten hun voordeel mee doen.

Het transactie onderzoek dat wij uitvoeren zorgt ervoor dat wij onze relaties optimaal en tot in detail kunnen adviseren over de actieve spelers van dit moment, prijzen, trends en verwachtingen en gerealiseerde rendementen. 

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) VANDERSTELT E-magazine delen we dit actuele transactieoverzicht als eerste met onze trouwe lezers. Ook up to date geïnformeerd blijven van alle in Nederland gerealiseerde transacties? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw mailbox.