Met VANDERSTELT kiest u voor een kundig partner met een brede oriëntatie en gerichte focus op uw belangen.

VANDERSTELT integere investment partner

Als onafhankelijk vastgoedbeleggingsadviseur staan wij u met onze visie en kennis op elk moment tijdens het aan- of verkoopproces ter zijde. Praktisch en altijd met oog op het creëren van meerwaarde.

“Wij geloven dat de sleutel tot wederzijds succes ligt in het verbinden van mensen, ideeën en financiële middelen”

Grondlegger van VANDERSTELT, real estate investment partner Jacqueline van der Stelt, werkte voorheen als directeur en lid van het managementteam ING Real Estate Finance, Nederland. Jacqueline is een aanpakker en zet op kritische en pragmatische wijze de opgedane kennis, ervaring en haar extensieve netwerk in bij het beantwoorden van de investeringsuitdagingen die aan haar worden voorgelegd. Met dit netwerk, werkervaring en haar wens tot ondernemerschap is de unieke combinatie ontstaan om mensen, vastgoed en financiële middelen (equity en/of vastgoedfinanciering) met elkaar te verbinden. Kenmerkend voor haar handelen is de aandacht die zij vakinhoudelijk legt in de investeringsvraag en de oprechte aandacht die zij heeft voor haar gesprekspartner, de mens achter de vraag.

Van der Stelt is op persoonlijke titel actief lid en Fellow van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), een internationale ledenorganisatie van vastgoedprofessionals dat op een integere manier aan een stabiele en betrouwbare vastgoedsector werkt.

Waar nodig werkt VANDERSTELT met een team van dedicated partners die hun sporen meer dan verdiend hebben binnen de vastgoedwereld en financiële dienstverlening. Wij zijn gewoon om, waar nodig, in samenwerking met uw bestaande adviseurs te werken, om het rendement van uw portfolio zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen over een gezonde opbouw en/of uitbouw van uw vastgoedportefeuille, of overweegt u een deel van uw portefeuille te willen verkopen? Neem voor een vrijblijvende analyse van uw huidige portefeuille contact met ons op.

Jacqueline van der Stelt

Directeur

TERUG