Met VANDERSTELT kies je als professional voor het werken binnen een klein dedicated team met korte communicatielijnen, zowel intern als richting de klant. Voor vrijheid in ruil voor verantwoordelijkheid & ownership, maar bovenal voor je persoonlijke & professionele groei.VASTGOEDADVISEUR - TALENT MET ONDERNEMINGSZIN

Ben jij een veelzijdig vastgoed talent met een enorme passie voor vastgoed, commercie & mensen?

Voor ons is het werken volgens deze kernwaarden vanzelfsprekend: commercieel, initiatiefrijk, doorzettingsvermogen, respect, discretie, afspraak is afspraak, pro-activiteit, resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, hart voor de zaak & onze cliënten.

Geldt dit ook voor jou en beschik je daarnaast over aantoonbare ervaring en gerealiseerde successen? Dan willen we heel graag met je in contact komen om over jouw toekomst bij VANDERSTELT van gedachten te wisselen!

Over VANDERSTELT

Van kleine vastgoedportefeuilles en solitair vastgoed voor de veelal Nederlandse particuliere investeerders tot grote volumes en portefeuilles voor met name de institutionele en/of internationale markt: VANDERSTELT beweegt zich in een breed spectrum, zowel in haar clientèle als op de deelgebieden waarin zij actief is.

Wij focussen ons op het sluiten van veelal ‘off market’ transacties, waarbij wij op doeltreffende & persoonlijke wijze vraag en aanbod aan elkaar koppelen. Wij geloven in het heel gericht verbinden van vastgoed, mensen & financiële middelen (EV/VV). Deze combinatie van disciplines maakt onze bemiddeling uniek en vormt de basis voor onze succesvolle aanpak voor geslaagde beleggingstransacties, vastgoedfinancieringen & tevreden relaties.

We hadden niet misstaan in de top 15 van de ‘Top 101 Beleggingsmakelaars 2015 van Property.NL’. Dit zegt iets over ons: Bescheiden in onze uitingen, maar effectief in onze daden. Vanwege aanhoudende groei van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar een vakvrouw/vakman met ondernemingszin.

Jouw profiel als vakman/vakvrouw

 • Je hebt een uitstekend commercieel inzicht, voelt kansen feilloos aan en creëert ze ook. Daarnaast stel je de klant centraal in je handelen en communicatie om zodoende je commerciële doelen te realiseren. Kortom je hebt het DNA van een ‘scorende spits’, maar bent tegelijkertijd een team-player, zonder vedette-gedrag. Samen werken aan een prestatie, maar bereid om een voorbeeld/leider te zijn bij het initiëren en afronden van deals voor je collega’s.
 • Je bent commercieel, creatief, denkt buiten de gebaande paden, legt makkelijk verbanden en acteert snel tussen cliënten, gesprekspartners en collega’s.
 • Je bent slim, sociaalvaardig, maakt makkelijk contact met nieuwe mensen, kan overtuigen, hebt een gezonde dosis ambitie en neemt geen genoegen met een ‘6’, sterker je wil de verwachtingen van je klant en omgeving overtreffen. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, structureel en ordelijk;
 • Gedreven, analytisch sterk, en werkt vanuit jouw eigen verantwoordelijkheidsgevoel & ‘sense of ownership’.
 • Je beschikt over een afgeronde (vastgoed gerelateerde) HBO of WO-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en interesse in commercieel vastgoed bijv. als BOG makelaar. Het beschikken over minimaal 2 jaar ervaring & een eigen netwerk is een pre;
 • Je beheerst Microsoft Office tot in de puntjes, en je weet hiermee informatie helder en overzichtelijk te presenteren (kennis van Apple-applicaties is een pre);
 • Uiteraard beschik je ook over goede mondelinge, schriftelijke en commerciële vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Bij voorkeur woonachtig in Arnhem e.o. (of verhuisbereid).

Werkzaamheden

Wij bieden je de gelegenheid als enthousiast lid van ons team mee te werken & bouwen aan onze core-business. Concreet houdt dit in:

 • Het van A tot Z initiëren/begeleiden/afronden van aan-& verkoop beleggingstransacties en eventueel bijbehorende vastgoed-financieringsvraagstukken.
 • Sparringpartner voor cliënten bij vragen over vastgoedbeleggingen, portefeuille-opbouw, strategieën, aan & verkopen, de markt, waarde-creatie & optimalisatie en heeft daarbij in het achterhoofd een gezonde kennis van juridische/fiscale/financierings randvoorwaarden.
 • Het vergroten van onze cliëntenkring en beleggingsportefeuille middels je eigen netwerk, eigen acquisitie en/of een eigen nichemarkt binnen de vastgoedmarkt
 • Het zelfstandig samenstellen van verkoopbrochures en Investment Memoranda: achterhalen van alle benodigde informatie middels klantcontact en overige research werkzaamheden, waar nodig locatie bezoek en fotografie van de betreffende panden;
 • Het uitvoeren van vastgoedanalyses in de breedste zin van het woord: maken van kansen- en risicoanalyses en -calculaties in Excel, inschatten financieringsmogelijkheden, opstellen van quick scans, business cases, Investment Memoranda, marktconformiteit-toetsing, en waar nodig vertalen naar of van het Engels;
 • Je bijdrage leveren aan een van de algemene taken & verdere professionalisering binnen VANDERSTELT: social media, nieuwsbrief, ICT, website, HRM, Marketing & Communicatie, Research & Development.
 • Je bijdrage leveren aan het tijdig signaleren van trends/kansen/bedreigingen binnen de vastgoedmarkten en dit vertalen naar strategieën voor onze cliënten & VANDERSTELT

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende werkomgeving bij een jong, professioneel en ambitieus kantoor met toonaangevende transacties. In principe werk je zelfstandig aan het acquireren en begeleiden van diverse dossiers, maar waar nodig staan je collega’s klaar met een gedegen begeleiding. We hanteren korte communicatielijnen en verwachten ‘sense of ownership’ van onze nieuwe collega. Er is volop ruimte om jezelf verder/breder te ontwikkelen in het vastgoedvak en je krijgt volop de gelegenheid om je eigen netwerk/klantenkring/markt op te bouwen.
Je ontvangt een marktconform salaris passend bij jouw opleiding en ervaring op basis van 40 uur per week. Daarnaast geldt bij ons: ‘mee bouwen aan het succes, is ook mee delen in het resultaat’. Dit is één van onze manieren om in jouw ondernemerszin te voorzien.

Meer informatie/solliciteren
Ben jij de getalenteerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je motivatie, CV & cijferlijst  naar hrm@vanderstelt.com t.a.v. Sonja Pleging. Wil je meer weten over VANDERSTELT of deze vacature? Kijk dan op www.vanderstelt.com of bel Matthijs Rozema dan wel Jacqueline van der Stelt op 026-2051460. Wij zijn gevestigd in Oosterbeek (nabij Arnhem). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VASTGOED-WERKSTUDENT

VANDERSTELT is per direct op zoek naar een high-potential met een passie voor vastgoedbeleggingen.

We bieden je werkervaring in een uitdagende omgeving. Je ontvangt van ons een gedegen begeleiding met korte communicatielijnen en ruimte om veel kennis en kunde op te doen in het vastgoedvak. Het werkstudentschap kan starten op elk gewenst moment. Ook in de vakantiemaanden juli-augustus.

Over VANDERSTELT

Van kleine vastgoedportefeuilles en solitair vastgoed voor de veelal Nederlandse particuliere investeerders tot grote volumes en portefeuilles voor met name de institutionele en/of internationale markt: VANDERSTELT beweegt zich in een breed spectrum, zowel in haar clientèle als op de deelgebieden waarin zij actief is.
Wij focussen ons op het sluiten van veelal ‘off market’ transacties, waarbij wij op doeltreffende & persoonlijke wijze vraag en aanbod aan elkaar koppelen. Wij geloven in het heel gericht verbinden van vastgoed, mensen & financiële middelen (EV/VV). Deze combinatie van disciplines maakt onze bemiddeling uniek en vormt de basis voor onze succesvolle aanpak voor geslaagde beleggingstransacties, vastgoedfinancieringen & tevreden relaties.

Jouw profiel

 • Je zit in de laatste fase van een (vastgoedgerelateerde) HBO of WO opleiding;
 • Je hebt affiniteit en interesse in commercieel vastgoed als beleggingsproduct;
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, discreet, pro-actief, en werkt vanuit jouw eigen verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een goed commercieel inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig, structureel en ordelijk;
 • Je beheerst Microsoft Office tot in de puntjes, en je weet hiermee informatie helder en overzichtelijk te presenteren (kennis van Apple-applicaties is een pré);
 • Uiteraard beschik je ook over goede mondelinge, schriftelijke en commerciële vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  Voor jou en ons is het werken volgens deze kernwaarden vanzelfsprekend; respect, discretie, afspraak is afspraak, pro-activiteit, doorzettingsvermogen, passie voor het vastgoedvak en hart voor de zaak & onze cliënten.

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een gezonde werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend. Bereidheid tot het werken van extra uren in de avond of in het weekend wordt zeer gewaardeerd.

Werkzaamheden

Wij bieden je de gelegenheid als volwaardig lid van ons team twee dagen per week mee te werken aan onze core-business. Concreet houdt dit in:

 • Algemene binnendienst activiteiten: zelfstandig telefonisch klantcontact, agenda beheer, dossier coördinatie, archivering en digitale ondersteuning;
 • Samenstellen van verkoopbrochures en Investment Memoranda: achterhalen van alle benodigde informatie middels klantcontact en overige research werkzaamheden, waar nodig locatie bezoek en fotografie van de betreffende panden;
 • Het zelfstandig uitvoeren van vastgoedanalyses in de breedste zin van het woord: maken van kansen- en risicoanalyses en -calculaties in Excel, inschatten financieringsmogelijkheden, opstellen van quick scans, business cases, Investment Memoranda en waar nodig vertalen naar of van het Engels
 • Het uitvoeren van vastgoedanalyses in de breedste zin van het woord: maken van kansen- en risicoanalyses en -calculaties in Excel, inschatten financieringsmogelijkheden, opstellen van quick scans, business cases, Investment Memoranda, marktconformiteit-toetsing, en waar nodig vertalen naar of van het Engels;
 • Marketing & Communicatie: zelfstandig maken van presentaties, schrijven van nieuwsbrieven en direct mailings, dataverzameling en maken van infographics, meedenken over kansen in de markt en positionering op social media.

Standplaats

We bieden je de mogelijkheid om zowel vanuit huis als bij ons op kantoor te werken. Uitgangspunt daarbij is wel dat je een maand van tevoren aangeeft wanneer je beschikbaar/aanwezig bent.

Meer informatie/solliciteren

Ben jij de getalenteerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je motivatie, CV & cijferlijst naar hrm@vanderstelt.com. Wil je meer weten over VANDERSTELT? Kijk dan op www.vanderstelt.com of bel Matthijs Rozema op 026-2051460. Wij zijn gevestigd in Oosterbeek (nabij Arnhem).

VASTGOED-STAGIAIR

Wij stellen met regelmaat een stageplaats beschikbaar aan een HBO-student met bovengemiddelde resultaten & commerciële & analytische skills. 

Je ontvangt van ons een gedegen begeleiding met korte communicatielijnen en ruimte om veel kennis en kunde op te doen in het vastgoedvak.

Jouw profiel

 • Je zit in de laatste fase van een (vastgoedgerelateerde) HBO opleiding;
 • Je hebt affiniteit en interesse in commercieel vastgoed als beleggingsproduct;
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, discreet, pro-actief, en werkt vanuit jouw eigen verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een goed commercieel inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig, structureel en ordelijk;
 • Je beheerst Microsoft Office tot in de puntjes, en je weet hiermee informatie helder en overzichtelijk te presenteren (kennis van Apple-applicaties is een pré);
 • Uiteraard beschik je ook over goede mondelinge, schriftelijke en commerciële vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een gezonde werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Werkzaamheden

Wij bieden je de gelegenheid om als volwaardig lid van ons team mee te werken aan onze core-business. Concreet houdt dit in:

 • Algemene binnendienst activiteiten: zelfstandig telefonisch klantcontact, agenda beheer, dossier coördinatie, archivering en digitale ondersteuning;
 • Samenstellen van verkoopbrochures en Investment Memoranda: achterhalen van alle benodigde informatie middels klantcontact en overige research werkzaamheden, waar nodig locatie bezoek en fotografie van de betreffende panden;
 • Het zelfstandig uitvoeren van vastgoedanalyses in de breedste zin van het woord: maken van kansen- en risicoanalyses en -calculaties in Excel, inschatten financieringsmogelijkheden, opstellen van quick scans, business cases, Investment Memoranda en waar nodig vertalen naar of van het Engels;
 • Marketing & Communicatie: zelfstandig maken van presentaties, schrijven van nieuwsbrieven en direct mailings, meedenken over kansen in de markt en positionering op social media.

Meer informatie/solliciteren

Herken jij jezelf in de bovenstaande eigenschappen? Stuur dan je motivatie, CV & cijferlijst naar hrm@vanderstelt.com t.a.v. Sonja Pleging. Wil je meer weten over VANDERSTELT? Kijk dan op www.vanderstelt.com of bel Matthijs Rozema op 026-2051460. Wij zijn gevestigd in Oosterbeek (nabij Arnhem).

TERUG