“Discretie, uitgebreide theoretische kennis, een ruime ervaring en een exclusief netwerk: VANDERSTELT, uw vastgoed bemiddelings- en investeringspartner.”

Investeringsprofielen

VANDERSTELT bemiddelt voor Nederlandse vermogende families vanaf object ad ca 2,5 mln. Voor institutionele beleggers ligt deze grens vaak nog wat hoger. Er wordt geen maximum gesteld aan de omvang van objecten/portefeuilles.

Qua clientèle bewegen we ons in een breed spectrum en zijn we net zo breed inzetbaar op de deelgebieden waarin wij actief zijn.

Gezocht; ook u kunt ons helpen

Onze investeerders zijn door heel Nederland op zoek naar beleggingen in onderstaande segmenten:

VANDERSTELT - Residential
VANDERSTELT - Retail
VANDERSTELT - Industrial & Logistic
VANDERSTELT - Portfolios

Toekomstbestendige financiële zekerheid voor de huidige en toekomstige generaties, daar zetten wij ons speciaal voor in. De interesse gaat daarbij uit naar transacties met een minimum transactie waarde van €2,5 miljoen. Het segment waarin onze clientèle van vermogende, veelal Nederlandse, families zich met name kunnen onderscheiden. Qua investeringsvolume vaak ‘te groot voor het binnenland, te klein voor het buitenland’.

Uw beleggingsaanbod

Heeft u vastgoed in bezit of bent u adviseur of collega makelaar van cliënten die vastgoed in bezit/verkoop hebben die passen in voornoemde investeringsprofielen? Dan komen we graag met u in contact.

We verzekeren u dat er uiterst zorgvuldig wordt omgegaan met uw informatie & gegevens. En zullen in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden tot aankoop/verkoop/samenwerking graag nader uiteenzetten.

Aan u toevertrouwd vermogen

Werkt u, als zakelijk dienstverlener of (financieel/juridisch) adviseur voor een cliënt die zich voor bepaalde uitdagingen/problemen omtrent het familievermogen in vastgoed gesteld ziet? Voelt u zich dan vrij om hierover contact met ons op te nemen, dan wel onze contactgegevens met hen te delen.

Uw eigen investeringswensen

Bent u actief als belegger in vastgoed, dan wel staat u aan de vooravond van beleggen in vastgoed? Spreekt onze aanpak u aan? We komen graag met u in contact om gezamenlijk van gedachten te wisselen over uw wensen rondom uw investeringsprofiel.

Neemt u voor uw aanbod, wensen en alle daarbij behorende mogelijkheden rechtstreeks contact op met Jacqueline.

Real Estate Investment Partner.

Laat u persoonlijk en op niveau adviseren over de te nemen stappen in uw bestaande- of nieuw op te bouwen vastgoedportefeuille. Wij ontmoeten u graag voor een discreet & vrijblijvend gesprek op een locatie naar uw keuze.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst