“Actieve spelers, gerealiseerde transacties, rendementen, trends…, we volgen de markt voor u op de voet.”

Transactieonderzoek: alle markttransacties in Nederland
(Kadaster; Q1 2024)

VANDERSTELT - Markt- & Transactieonderzoek - Kaart Q1 2024

“Vastgoedbeleggingsexpert VANDERSTELT volgt de markt op de voet en informeert haar cliënten proactief over de belangrijkste spelers, trends, prijzen en rendementen.”

VANDERSTELT - Markt en Transactieonderzoek - Transactie volume per provincie Q1 2024
VANDERSTELT - Markt en Transactieonderzoek - Transacties per segment en provincie Q1 2024

Voetnoot: alle in het kadaster gemelde transacties > 1 mln in Q1 2024 (bron: Kadaster & Researchteam VANDERSTELT. Omissies voorbehouden). De gecombineerde transacties die betrekking hebben op meerdere objecten in één transactie en gelegen in meerdere provinciesworden toegewezen aan de provincie waarvan de plaats als eerste wordt benoemd in transactieoverzicht van het Kadaster.

VANDERSTELT - Markt & Transactieonderzoek

Transactieonderzoek als vertrekpunt

VANDERSTELT volgt de vastgoedmarkt en ALLE gerealiseerde transacties in Nederland dagelijks op de voet en heeft daardoor een actueel marktbeeld. Wat gebeurt er in welke regio en in welk segment van de markt? Belangrijke beleggersinformatie waar onze cliënten hun voordeel mee doen. Het transactie onderzoek dat wij uitvoeren zorgt ervoor dat wij onze relaties optimaal en tot in detail kunnen adviseren over de actieve spelers van dit moment, prijzen, trends en verwachtingen en gerealiseerde rendementen.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) VANDERSTELT E-magazine delen we dit actuele transactieoverzicht als eerste met onze trouwe lezers. Ook up to date geïnformeerd blijven van alle in Nederland gerealiseerde transacties? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw mailbox.

Klik hier voor een overzicht van alle VANDERSTELT e-magazines.

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst