“VANDERSTELT weet – als ondernemer, middels haar bird’s eye view, kennis en extensieve netwerk – kansrijke vastgoed initiatieven wél succesvol van de grond te krijgen.”

Maatwerkoplossingen; Equity & Advisory

Met grote regelmaat worden we vanuit ons netwerk benaderd om tijdig net dat ene vastgoed puzzelstukje te vinden waarmee de ontwikkeling, aankoop, businesscase of bedrijf op succesvolle wijze gerealiseerd kan gaan worden.

Uit de praktijk

U heeft:

  • Een bestaand object in portefeuille op een locatie die zich uitstekend leent voor herontwikkeling, maar u mist het netwerk, de organisatie en/of de middelen om dit zelf te gaan begeleiden/realiseren?
  • Wel de wens & het vermogen om te beleggen in direct vastgoed, maar niet de tijd, kennis & ambitie om dit zelf te arrangeren. U bent dan ook op zoek naar een partner die verder kan gaan dan adviseren/ontzorgen, een partner die is staat is om mede te participeren.
  • Een interessante belegging gekocht, maar uw partner of uw bank kan niet op tijd schakelen met de benodigde aanbetaling/eigen inbreng?
  • Een onderscheidend idee voor een nieuw vastgoedbedrijf of vastgoedfonds, maar niet de (juiste) partners om dit te realiseren?

Vaak is een werkende oplossing terug te brengen tot de kern van het DNA van VANDERSTELT:

Vastgoed

Mensen/Netwerk

Financiële middelen (equity/debt)

Sale and leaseback

Heeft u al eens goed nagedacht over de “sale en leaseback” van uw vastgoed op korte of lange termijn? Door de krapte in de vastgoedmarkt is er een groeiende groep investeerders op zoek naar bedrijfsmatige vastgoedinvesteringen. Is uw vastgoed nog uw eigendom? Destijds vermoedelijk een bewuste keuze, maar wellicht op dit moment een heroverweging waard. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Het ontbrekende puzzelstukje

VANDERSTELT beschikt over een exclusief en extensief netwerk met daarin de juiste partners voor de juiste oplossing voor de vraagstukken waar u voor komt te staan. Op basis van vertrouwen en/of een geheimhoudingsverklaring brengen we u in contact en werken we constructief aan de realisatie van uw vastgoed gerelateerde idee/kans/probleem.

Benieuwd naar wat VANDERSTELT concreet hierin kan betekenen? We informeren u graag nader.