VANDERSTELT – Nr 2 | Zomer 2020

Voor u ligt alweer de tweede editie van het VANDERSTELT E-magazine. Eind maart, ter ere van ons 5-jarig bestaan, hebben we ons eerste E-magazine aan de markt gepresenteerd. En wat waren de reacties hartverwarmend positief!

Voor VANDERSTELT waren deze reacties een stimulans om verder te gaan met het Magazine en het informeren van onze relaties. Zeker in een uitzonderlijke periode waarin velen van ons aan huis gekluisterd waren. Met voor sommigen concrete zorgen over de eigen gezondheid of die van dierbaren, voor anderen zakelijke uitdagingen over de huur-betalingen van getroffen huurders. Maar óók een periode met uitzonderlijk mooi weer, waarin we ons verbonden voelden tegen de gemeenschappelijk vijand Covid-19.

Klik hier voor een overzicht van alle edities van het VANDERSTELT e-magazine.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst