VANDERSTELT – Nr 4 | Najaar 2021

Een welverdiende zomervakantie ligt voor velen alweer even achter ons. “Back to business” is daarom ons credo!

Wat ons betreft een goed moment voor de publicatie van de nieuwste editie van ons VANDERSTELT E-magazine. Een (gratis) magazine over vastgoed en familievermogen.

In Nr 4 van het VANDERSTELT magazine gaan we samen met een tweetal experts nader in op fiscaal vriendelijke manieren om het familievermogen over te dragen, te behouden en te vergroten voor de volgende generaties. Ook bespreken we de focus van VANDERSTELT op vastgoedbeleggingen en onze specialisatie voor particuliere beleggers/families. Naast een tal van interessante artikelen delen we onze visie op de vastgoedbelegginsmarkt en bespreken we de kansen en ontwikkelingen in de tweede helft van dit jaar; bij VANDERSTELT zijn we immers altijd voor u op zoek naar de meest interessante pareltjes met een gezonde verhouding tussen risico en rendement.

Na het lezen van het VANDERSTELT E-magazine is uw kennis weer up-to-date!

Klik hier voor een overzicht van alle edities van het VANDERSTELT e-magazine.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst