VANDERSTELT – Nr 5 | Winter 2022

We staan alweer aan de start van een nieuw jaar. Een jaar waarin we, na bijna twee gekke corona-jaren, hopen steeds meer ons normale leven weer op te kunnen pakken. Want wij hebben zin om er met team VANDERSTELT weer flink de schouders onder te zetten om uw beleggingsambities ook in 2022 te verwezenlijken. Met enthousiasme passie én persoonlijk contact. Maar ook met een nieuwe editie van het VANDERSTELT E-magazine!

In deze editie van het VANDERSTELT E-magazine leest u onder meer over de duurzaamheid in de vastgoedbranche. Ook gingen we in gesprek met Albert Jan Thomassen, directeur van de vereniging Familiebedrijven Nederland. We gaan dieper in op duurzaamheid in familiebedrijven n.a.v. een onderzoek van RSM en Nyenrode Universiteit en Monetair Econoom Edin Mjagic praat ons bij over Inflatie. Inflatie is momenteel een hot item en laat vastgoed nu juist een assetclass zijn die een inflatie-hedge biedt in de praktijk. Ook leest u meer over het wetsvoorstel excessief lenen bij de eigen vennootschap, Natuurlijk geven we ook weer een overzicht van alle vastgoedtransacties in Nederland in de afgelopen periode.

Wij hopen u hiermee weer nieuwe informatie en inspiratie te geven waarmee u in 2022 extra goed van start gaat. Heeft u vragen op het gebied van vastgoed en investeringen? Als VANDERSTELT staan we niet voor niets landelijk bekend als de vastgoedbeleggingsexpert voor de particuliere belegger en wij staan ook u of uw cliënt hierbij graag terzijde. Wij denken met u mee en adviseren en ondersteunen u waar gewenst.

Wij wensen u veel leesplezier en hopelijk tot snel!

Klik hier voor een overzicht van alle edities van het VANDERSTELT E-magazine.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst