VANDERSTELT – Nr 6 | Najaar 2022

We zijn alweer begonnen aan de tweede helft van het jaar. Het jaar dat herstel van corona had moeten betekenen, maar nu ook -of vooral- in het teken staat van inflatie, grondstoffenschaarste en politieke onrust. Allemaal ontwikkelingen die invloed hebben op uw en mijn werkveld, de wereld van het vastgoed en van het familievermogen. 

Dat er veel staat te gebeuren staat vast. En natuurlijk zullen wij er met team VANDERSTELT alles aan doen om uw beleggingsambities- & doelstellingen ook in 2022 te verwezenlijken. Met enthousiasme passie én persoonlijk contact, want dat kan gelukkig weer. Maar ook met een nieuwe editie van het VANDERSTELT E-magazine!

In deze editie van het VANDERSTELT E-magazine vertellen Marco Straten en Vanessa Knappen-Cuijpers van BDO over de aangekondigde wijzigingen in box 3 en Martijn Hendriksen van De Rendtmeester vertelt over governance in het familiebedrijf. We gaan met hoogleraar prof.dr. Marta Berent-Braun en drs. Yanka Ditewig RB dieper in op inflatie en de gevolgen voor familiebedrijven n.a.v. een onderzoek van Van Lanschot Kempen en Nyenrode Business Universiteit. We vroegen Hein Wegdam van ING Real Estate Finance naar zijn verwachtingen op de woningmarkt, Aad Rozendaal praat u bij over de actuele ontwikkelingen rondom de BOR en Dirk de Lange vertelt over het online aandelenkadaster. Natuurlijk geven we ook weer een overzicht van alle vastgoedtransacties in Nederland in de afgelopen periode. 

Heeft u vragen op het gebied van vastgoed en investeringen? Als VANDERSTELT staan we niet voor niets landelijk bekend als de vastgoedbeleggingsexpert voor de particuliere belegger en family offices. Onafhankelijk, deskundig en discreet, zo staan wij ook u of uw cliënt hierbij graag terzijde. Wij denken met u mee en adviseren en ondersteunen u waar gewenst.

Wij wensen u veel leesplezier en hopelijk tot snel!

Klik hier voor een overzicht van alle edities van het VANDERSTELT E-magazine.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst

“Onafhankelijk, creatief, persoonlijk en altijd met het oog voor of met de focus op oplossing & meerwaarde.”

Contact+31 26 205 14 60
info@vanderstelt.com
Nieuwe Stationsstraat 20 | verdieping 13-14 | 6811 KS Arnhem | Nederland

    Jacqueline van der Stelt
    VANDERSTELT

Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Vacature
Copyright © 2017-2022 VANDERSTELT