VANDERSTELT – Nr 9

VANDERSTELT - E-Magazine Nr 9 - Onder constructie

VANDERSTELT E-Magazine Nr 9 – Onder constructie

Welkom bij het Research Team van het VANDERSTELT Magazine, waar we inzichten delen die de wereld van vastgoed & het familievermogen om ons heen begrijpelijker maken. Wij geloven dat de lancering van ons nieuwe magazine pas echt betekenisvol wordt wanneer er in Den Haag een nieuw kabinet is gevormd en/of wanneer er meer duidelijkheid komt over onder andere de nieuwe huurwetgeving en belastingplannen.

In de huidige periode van onzekerheid zijn er veel proefballonnen opgelaten, vooral met betrekking tot fiscaliteit en huurwetgeving. Deze ontwikkelingen hebben directe invloed op bestaande beleggingen en beleggers, en worden verder beïnvloed door de fors gestegen rentevoet. Echter, zien wij juist in deze dynamiek ook interessante kansen ontstaan voor nieuwe kopers en toetreders tot de vastgoedmarkt.

De markt heeft zich flexibel aangepast aan de bekende proefballonnen, waardoor er nu een verhoogd aanbod van beleggingsmogelijkheden is ontstaan. Dit biedt nieuwe kopers en investeerders de kans om in te stappen tegen aantrekkelijke prijzen en rendementen.

Bij VANDERSTELT zullen we niet alleen de impact van beleidsveranderingen belichten, maar ook dieper ingaan op de kansen die zich voordoen in de markt. Of je nu een doorgewinterde belegger bent die zoekt naar nieuwe mogelijkheden, of een nieuwkomer die op zoek is naar waardevol inzicht, ons magazine is er om je te informeren en te inspireren.

Schrijf je in voor ons Magazine en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends en kansen in de wereld van beleggingen en vastgoed. VANDERSTELT Magazine – omdat kennis en inzicht de  sleutels zijn tot succesvolle investeringen.

En mocht u niet het ‘afwachtende type’ zijn,… Neem dan gerust contact met ons op om te bezien welke beleggingskansen u zouden kunnen bekoren!

Klik hier voor een overzicht van alle edities van het VANDERSTELT E-magazine.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-magazine - Editie 8 Mock-up tekst