VANDERSTELT – Nr 7 | Winter 2023

Mogen wij u inspireren met informatie op het vlak van vastgoed, vermogen en familiebedrijven?

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe inspiratie. Voor deze uitgave van het VANDERSTELT E-Magazine hadden wij weer volop boeiende gesprekken met allerlei kopstukken uit ons vakgebied. Hoogleraar prof. dr. Roberto Flören, mr. Laura Bles -Temme en drs. Yanka Ditewig RB vertellen over de gevolgen van alle externe ontwikkelingen voor familiebedrijven n.a.v. een onderzoek van Van Lanschot Kempen, RSM en Nyenrode Business Universiteit. Claudia van Haeft van Sociëteit Vastgoed praat u bij over wat er allemaal speelt op de Nederlandse woningmarkt en prof. em. dr. Peter van Gool FRICS kijkt terug op zijn carrière en geeft daarbij zijn visie op de vastgoedmarkt. Vanessa Knaapen-Cuijpers informeert u over de veranderingen in de vennootschapsbelasting, ab-heffing en inkomstenbelasting en Aart Bakker vertelt u meer over de boeiende wereld van NSW landgoederen. Roel van de Bilt, Directeur Rabo Real Estate Finance, geeft zijn visie op de vastgoedmarkt in relatie tot de veranderende wereld om ons heen. Ook geven we u een overzicht van alle vastgoedtransacties in Nederland in de afgelopen periode.

Verder sparren over een van de onderwerpen of over iets wat speelt binnen uw eigen portefeuille of die van uw klant? Neem gerust contact op!

Klik hier voor een overzicht van alle edities van het VANDERSTELT E-magazine.

Het VANDERSTELT-magazine

In het digitale (en daarmee milieuvriendelijke) en gratis VANDERSTELT E-magazine delen we onze markt kennis én praten we met verschillende experts over de actuele marktontwikkeling. Ook up-to-date geïnformeerd blijven? Schrijf u in en ontvang elke nieuwe uitgave direct in uw inbox!

VANDERSTELT - E-Magazine Editie 7