“Wij kunnen ambitie, enthousiasme en nieuwe inzichten waarderen én faciliteren.” 

Vacature vastgoed werkstudent

VANDERSTELT is regelmatig op zoek naar een flexibele & leergierige high-potential met een passie voor vastgoedbeleggingen.

We bieden je werkervaring in een uitdagende omgeving. Je ontvangt van ons een gedegen begeleiding met korte communicatielijnen en ruimte om veel kennis en kunde op te doen in het vastgoedbeleggingsvak. Het werkstudentschap kan starten op elk gewenst moment, biedt flexibiliteit om e.e.a. te combineren met je studie/tentamens en je werkt vanuit huis.

Over VANDERSTELT

Van kleine portefeuilles en solitair vastgoed voor de veelal Nederlandse-vastgoedfamilies tot grote volumes en portefeuilles voor met name de internationale/institutionele markt: VANDERSTELT beweegt zich in een breed spectrum, zowel in haar clientèle als op de deelgebieden waarin zij actief is. 

Wij focussen ons op het sluiten van veelal “off market” transacties, waarbij wij op doeltreffende & persoonlijke wijze vraag en aanbod aan elkaar koppelen. Wij geloven in het heel gericht verbinden van vastgoed, mensen & middelen (EV/VV). Deze combinatie van disciplines maakt onze bemiddeling uniek en vormt de basis voor onze succesvolle aanpak voor geslaagde transacties & tevreden relaties. Klik hier voor een actueel overzicht van onze transacties.

Jouw profiel

 • Je volgt een bij voorkeur vastgoed-gerelateerde opleiding (HBO/WO) en bent nog tenminste 2 jaar beschikbaar als werkstudent
 • Je hebt affiniteit en interesse in commercieel vastgoed als beleggingsproduct;
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, discreet, pro-actief, en werkt vanuit jouw eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een goed commercieel inzicht;
 • Je werkt nauwkeurig, structureel en ordelijk;
 • Je beheerst Microsoft Office tot in de puntjes, en je weet hiermee informatie helder en overzichtelijk te presenteren (kennis van Apple-applicaties is een pré);
 • Uiteraard beschik je ook over goede mondelinge, schriftelijke en commerciële vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Een flexibele en klachtgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een gezonde werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend. Bereidheid & flexibiliteit tot het werken van extra uren in de avond of in het weekend wordt zeer gewaardeerd.

Werkzaamheden

Als volwaardig lid van ons team werk je mee aan onze core-business. Concreet houdt dit in:

 • Samenstellen van verkoopbrochures en Investment Memoranda: achterhalen van alle benodigde informatie middels klantcontact en overige research werkzaamheden, waar nodig locatie bezoek en fotografie van de betreffende panden;
 • Het zelfstandig uitvoeren van vastgoedanalyses in de breedste zin van het woord: maken van kansen- en risicoanalyses en -calculaties in Excel, inschatten financieringsmogelijkheden, opstellen van quick scans, business cases, Investment Memoranda en waar nodig vertalen naar of van het Engels;
 • Marketing & Communicatie: zelfstandig maken van presentaties, schrijven van nieuwsbrieven en direct mailings, dataverzameling en maken van infographics, meedenken over kansen in de markt en positionering op social media.

Arbeidvoorwaarden

Wij bieden je op hoofdlijnen het volgende:

 • Flexibiliteit om je eigen tijd/uren in te delen. Wel verwachten we dat we de vooraf overeengekomen deadline voor een taak door jou tijdig worden gerealiseerd.
 • Een nul-uren contract waarbij je op maandbasis de gemaakte uren kunnen gedeclareerd en uitbetaald.
 • Afhankelijk van je werkervaring zullen we je uurloon bepalen.

 

Interesse in carrière als vastgoed werkstudent bij VANDERSTELT? Neem contact op met Tim Vree Egberts via tim@vanderstelt.com om te vernemen of er momenteel ruimte is voor een nieuwe werkstudent, danwel om te informeren naar zijn ervaringen en/of de beantwoording van je vragen. Hij neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!