Zwolse zorginstelling verkoopt ontwikkellocatie

VANDERSTELT- Unieke oplossingen

Voor een Zwolse zorginstelling hebben wij de verkoop van een ontwikkel-locatie in het historische stadje Hattem begeleid. Het verkoopproces viel onder het toetsend regime van College Sanering Zorginstellingen. Koper gaat het reeds bestaande ontwikkelplan op korte termijn voor de zorgbehoevende bewoners uit Hattem realiseren.

Heeft u als zorginstelling ook vragen over uw huisvestingsstrategie, maar bovenal over de daadwerkelijke laatste stap, de begeleiding van de verkoop voor de optimale prijs. Bel ons gerust, we geven graag onze vrijblijvende visie op uw specifieke vraagstuk.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel, dan wel behoefte om verder te praten? We staan graag voor u klaar en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wellicht vindt u deze inzichten ook interessant