Een vijftal verhuurde winkels verkocht in Regio Utrecht & Rotterdam aan een particuliere belegger (3+ mln)

VANDERSTELT - Transacties - Vijftal verhuurde winkels

Namens een family office heeft VANDERSTELT een vijftal verhuurde winkels verkocht in regio Utrecht en Rotterdam. De verkoop kwam voort uit de strategische heroriëntatie om winkels op een te grote geografische afstand te verkopen om daarmee de beheers intensiteit te beperken en daarnaast ruimte te creëren voor het toevoegen van woningen aan de portefeuille. De Koper daarentegen was juist op zoek naar vastgoed met een interessant direct rendement en daarnaast een mooie spreiding. De berichtgeving van Locatus (09.01.2023) versterkt het vertrouwen van beleggers in het retail segment.

Heeft u zelf behoefte om uw portefeuille strategisch te herijken, uw portefeuille te verkleinen of juist uit te breiden? Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? We staan u graag terzijde!

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel, dan wel behoefte om verder te praten? We staan graag voor u klaar en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wellicht vindt u deze inzichten ook interessant