Bijzondere aandacht voor het familievermogen

Als belegger of investeerder moet u kunnen vertrouwen op uw adviseur. Het gaat tenslotte om aanzienlijke bedragen of zelfs om uw familiekapitaal. Dat legt u niet zomaar in iemands handen. En terecht. Bij VANDERSTELT begrijpen wij deze delicate balans. Vertrouwen en integriteit zit in ons DNA. Met ons waardevolle netwerk en onze kennis van de markt, helpen wij, op een veilige en vertrouwde manier, met het verbinden van mensen, financiële middelen en vastgoed. VANDERSTELT werkt onafhankelijk, creatief, persoonlijk en altijd met het oog op de oplossing en meerwaarde.

Mensen, financiële middelen en vastgoed

Wij zijn trusted advisor voor Nederlandse vermogende families en (inter-)nationale institutionele investeerders. Wij houden ons bij voorkeur bezig met ‘off market’ vastgoed beleggingstransacties en mijden veelal de publiciteit. Waar nodig werken wij graag samen met uw bestaande adviseurs en voegen we vakspecialisten toe waar dat gewenst is.

Met meer dan 25 jaar praktische vastgoedervaring initieert, begeleidt en ontzorgt VANDERSTELT aan- en verkooptransacties. Vooraf maken we een scherpe analyse zodat we de beste deal voor onze cliënten kunnen bewerkstelligen.

Wij zijn selectief in het benaderen van interessante investeerders. Belangrijk uitgangspunt is dat wij ervan uitgaan dat de potentiële koper beschikt over eigen middelen. Is er toch behoefte aan vreemd vermogen? VANDERSTELT kent als geen ander de toegangswegen tot de ontbrekende bancaire financieringen.

Onder de radar opereren; discretie centraal

Wij vinden het onbegrijpelijk dat andermans kostbare vastgoedinformatie zo gemakkelijk en ondoordacht wordt verspreid en doorgemaild. Wij zijn selectief in het aantal te benaderen marktpartijen en doseren de overdracht van informatie in stappen. Onze clientèle is graag onder de radar actief en verkiest de anonimiteit. Daarom publiceren we geen transacties, zijn we bescheiden in onze uitingen, maar wel zeer effectief in onze daden.

Verrassende proposities in een krapper wordende markt

In de huidige markt is het aanbod van beleggingsobjecten beperkt. Toch kunnen wij, dankzij ons netwerk en een hoge vertrouwensband, onze relaties keer op keer verrassen met interessante beleggingen. Vastgoed dat niet in de officiële etalages te koop staat, waardoor investeerders deze objecten als eerste, in plaats van als laatste, krijgen aangeboden. Dit zijn vaak in 1 op 1 trajecten met een hoge slagingskans.

FOCUS vanaf €2,5 miljoen

VANDERSTELT werkt vanuit een duidelijk identificeerbare niche positie. Onze focus ligt op landelijke beleggingstransacties vanaf €2,5 miljoen en hierbij hanteren wij zeker geen bovengrens. Wij hebben een sterke voorkeur voor off market objecten/portefeuilles.

Altijd een oplossing

VANDERSTELT verbindt mensen aan vastgoed, maar kijkt ook naar de financiële middelen. We kennen de financieringsmarkt van binnen en buiten. Ligt een bancaire financiering lastig, dan kunnen wij putten uit een uitgebreid netwerk van full equity investeerders/kopers. Zo vinden we altijd de best mogelijke oplossing in een transactie.

VANDERSTELT samengevat:

  • Gespecialiseerd in Nederlandse beleggingen.
  • Voorkeur voor ‘off market’ beleggingen.
  • Objecten vanaf €2,5 miljoen, door heel Nederland.
  • Deskundige vastgooedbeleggingsexpert met een groot netwerk en vast aanspreekpunt.
  • Lange termijn sparringpartner/ trusted advisor voor onze relaties.
  • Toegewijd aan het familievermogen.

Kortom: wij ontzorgen, begeleiden, adviseren, participeren, beheren en structureren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

“Onafhankelijk, creatief, persoonlijk en altijd met het oog op de oplossing en meerwaarde.”

Vond u dit artikel interessant? Abonneer op ons E-Magazine!