VANDERSTELT werkt nauw samen met private, single een multi family offices. Via een multi family office kreeg VANDERSTELT begin 2019 het verzoek om een familie te begeleiden en faciliteren bij haar vastgoedallocatie. Deze familie had een aanzienlijk vermogen vrijgespeeld met de verkoop van haar bedrijf. De beschikbare middelen wilde de familie deels gebruiken voor het opbouwen van een woningportefeuille voor de volgende generatie. De argumenten voor de woningbelegging waren:

 • uitkeerbaar maandelijks cashrendement;
 • bancaire financierbaarheid;
 • inflatie-hedge;
 • stabiel en voorspelbaar rendement met kans op waardestijging.

Deze wens resulteerde in een zeer intensieve samenwerking met deze familie. VANDERSTELT heeft een groot aantal keuzes voorgedragen, gecoördineerd en geselecteerd. Wij hebben de familie begeleid rondom:

 • portefeuille-samenstelling;
 • asset-selectie;
 • aankoop-transactie;
 • begeleiding;
 • notariaat;
 • taxateurs;
 • beheerders; 
 • financiers.

“Wij hebben veel langjarige relaties met cliënten. Hierdoor zijn we voor die families hun vertrouwenspersoon, vraagbaak voor alle vastgoed- en familie-gerelateerde vraagstukken en bewaker van het familievermogen.”

Als spin in het web heeft VANDERSTELT deze familie van A t/m Z begeleid en ontzorgd. Binnen een jaar tijd zijn er 4 ‘off market’ woningbeleggingen verworven, en dat in een hele schaarse en competitieve markt. Een mooie start van de opbouw van een goed gespreide woning-portefeuille van zo’n 80 wooneenheden en met een volume van meer dan 15 miljoen euro voor de toekomstige generaties. Van ‘cash event’ naar de allocatie van het familievermogen, middels de aanvang van een strategisch op te bouwen vastgoedportefeuille.

“Jacqueline kijkt naar de mens achter de investeringsvraag. Zij begrijpt het belang van een stabiele vastgoedportefeuille en komt met haar brede oriëntatie en groot vakinhoudelijk inzicht op voor de langetermijnbelangen van haar clientèle.”

Vond u dit artikel interessant? Abonneer op ons E-Magazine!