Beleggingsprodukt gezocht; kunt u ons helpen?

Voor onze investeerders zijn wij door heel Nederland op zoek naar beleggingen in de volgende segmenten:

VANDERSTELT - Beleggingsproduct

Uw beleggingsaanbod

Heeft u beleggingsaanbod in bovenstaande deelmarkten? Wij komen graag met u in contact om in een persoonlijk gesprek de verkoopmogelijkheden te bespreken. Wij verzekeren u dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met uw informatie. U kunt ons bereiken via info@vanderstelt.com of bel naar 026 205 14 60.

Wij heten Gastauteurs graag welkom!

Helpt u ons met het delen van kennis?

Bij VANDERSTELT zijn wij verbinders pur sang. Graag stellen wij ons Magazine/Platform selectief open voor Partners & Ambassadeurs die een interessante bijdrage willen leveren door het schrijven van een artikel. Uiteraard moet het onderwerp wel actueel zijn en gerelateerd aan de dynamische wereld van het vastgoed-familievermogen.

Helpt u ons verbinden?  

Bent u ook expert en heeft u de behoefte om onze lezers interessante informatie aan te reiken? Dan horen wij graag van u. Aan de hand van uw suggestie bekijken we samen de (on-)mogelijkheden.  Waar nodig zullen wij een selectie moeten maken. U kunt uw idee of suggestie mailen naar info@vanderstelt.com. 

We kijken uit naar uw inspiratie.