Investeren in vastgoed is lang niet altijd eenvoudig. Waar de ene investeerder ‘gewoon’ een eindbelegging aankoopt, kiest een andere investeerder juist voor de route van toegevoegde waarde door bijvoorbeeld een ‘buy-fix-sell strategie’.

Wat doet u als u wel het vermogen heeft, maar niet de tijd, de kennis of het netwerk om dit zelf te beleggen/managen? Of als u wel vastgoedkennis heeft, maar meer spreiding wilt creëren? Of als u al een object in bezit heeft waar u eigenlijk wat anders mee wilt of moet doen? Allemaal zaken waar vastgoed-families tegenaan lopen en die vragen om maatwerk.

VANDERSTELT staat bekend om haar DNA-combinatie van vastgoed, financiële middelen en mensen; precies de drie zaken die maatwerk tot een succes maken. Met grote regelmaat worden we vanuit ons netwerk dan ook benaderd om net dat ene vastgoed-puzzelstukje te vinden om een ontwikkeling, aankoop, businesscase of bedrijfsidee wél succesvol te realiseren.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Maatwerk, het woord zegt het al, is elke keer anders. U heeft een wens of idee en wij helpen u bij de realisatie daarvan. U kunt hierbij denken aan gevallen zoals:

  • U heeft een object in portefeuille dat zich uitstekend leent voor herontwikkeling, maar u mist het netwerk, de organisatie en/of de middelen om dit zelf te begeleiden/realiseren.
  • U wilt beleggen in direct vastgoed, maar u mist de tijd, kennis en/of ambitie om dit zelf te doen. 
  • U zoekt een partner die meer doet dan adviseren, of een partner die in staat is om mede te participeren.
  • U ziet de kansen die de huidige markt kan gaan bieden voor anticyclisch beleggen, maar weet niet hoe u deze moet gaan benutten.
  • U heeft een interessante belegging gekocht, maar uw partner of uw bank kan niet op tijd schakelen met de benodigde aanbetaling/eigen inbreng.
  • U heeft een onderscheidend idee voor een nieuw vastgoedbedrijf of vastgoedfonds, maar niet de (juiste) partners om dit te realiseren.

“Samen werken we constructief aan de realisatie van al uw vastgoed-gerelateerde ideeën, kansen of knelpunten.”

Het ontbrekende puzzelstukje

In dergelijke gevallen zijn wij u graag van dienst met onze maatwerkoplossingen. Wij denken onafhankelijk mee, adviseren en schakelen waar nodig ons netwerk & partners in. Op basis van vertrouwen en/of een geheimhoudingsverklaring dragen we u het ontbrekende puzzelstukje aan. Samen werken we constructief aan de realisatie van al uw vastgoed-gerelateerde ideeën, kansen of knelpunten.

Vaak is een werkende oplossing terug te brengen tot de kern van het DNA van VANDERSTELT:

VANDERSTELT - DNA

Vond u dit artikel interessant? Abonneer op ons E-Magazine!