Het woonzorgcomplex ‘De Westhoek’ in Zevenbergen is verkocht aan een vastgoedfonds. De appartementen zijn ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een gemengde investeringsstrategie. Het woonzorgcomplex werd  verworven van Estea.

Het wooncomplex omvat 141 woonappartementen en bestaat uit 5 bouwdelen. Op de begane grond is een ruim bemeten gemeenschappelijke ruimte. De algemene ruimten worden geëxploiteerd door Surplus. Deze zorgpartij biedt een compleet aanbod op het gebied van woonzorg, thuiszorg, behandelingen en welzijn. De aankoop past in de strategie van het vastgoedfonds, welke is gericht op langjarig direct huurrendement met een exposure op de woningmarkten van middelgrote steden. Hierbij ligt de nadruk op huurwoningen in het betaalbare en middeldure segment. Daarnaast wilt het vastgoedfonds met deze aankoop een bijdrage leveren aan goede en betaalbare huisvesting van zorg.

Verkoper Estea werd in deze transactie bijgestaan door Horstman Consultants en de koper werd geadviseerd door VANDERSTELT, Bilt advocaten en Core notariaat. ING REF verstrekte de financiering voor deze aankoop.

15 april 2022

VANDERSTELT - Vastgoed Journaal