De Hoge Dennen Vastgoed heeft een deel van winkelcentrum ’t Lelycentrete Lelystad gekocht. De verkoper is een particuliere belegger. De aankoop omvat circa 6.500 m2 winkelruimte.

Winkelcentrum ‘t Lelycentre richt zich voornamelijk op de dagelijkse benodigdheden. Naast DekaMarkt hebben o.a. Kruidvat, Kik Textielmode, Zeeman en diverse lokale ondernemers een vestiging in het deel van het winkelcentrum dat door De Hoge Dennen Vastgoed is aangekocht.

De omgeving van het ‘t Lelycentre ondergaat de komende jaren een flinke metamorfose. Verschillende kantoren worden getransformeerd tot woningen en ook de openbare ruimte wordt (deels) opnieuw ingericht.

De verkoop is namens verkoper begeleid door VANDERSTELT. De koper werd bijgestaan door RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs.

Een aankoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

VANDERSTELT - Vastgoed Journaal